Hanenfeest 25, 26 en 27 mei 2018

Vrijdag 25 mei

Net als de afgelopen 2 jaar willen we op vrijdag weer een gezellige avond plannen met medewerking van de Sleppers waarbij er ook weer wat gegeten kan worden. Meer informatie volgt.

Zaterdag 26 mei

Deze dag staat overdag weer in het teken van de kinderoptocht en de oud Hollandse spelen. Zaterdagavond wordt een echte feest avond onder leiding van de Bankdirecteuren uit Vorden. We verwachten een grote opkomst (ook van buiten de buurt) gezien de populariteit van deze band. We trachten om de feesttent als echte “huiskamer” in te richten. Mocht u nog oude lampen en schilderijen hebben dan willen wij deze graag als aankleding gaan gebruiken. Neem dan contact met ons op via e-mail info@debruil.nl.

Bestel hier je kaarten voor de bankdirecteuren!!! 

Leden van onze buurtvereniging hebben deze avond gratis toegang. Voor het reserveren van een toegangsbewijs kunt u een e-mail sturen naar info@debruil.nl onder vermelding van uw naam en adres en hoeveel kaarten u wilt reserveren.

Zondag 27 mei

Voor zondag staan de Oldtimer trekker toertocht en de Bruilse Fair weer op het programma. Net als voorgaande jaren gaat de buurtvereniging boeken verkopen. U kunt uw (oude) boeken inleveren bij Cristel Klein Braskamp, Batsdijk 25. Interesse in een kraam stuur dan een e-mail naar bruilsefair@gmail.com.

Oldtimer trekker toertocht zondag 27 mei

Toertocht door de mooie omgeving van Ruurlo.
Melden vanaf 9.30 uur in feesttent bij Café ’t Haantje, Stapeldijk 7 te Ruurlo.
Starttijd 10.00 uur. Deelnamekosten € 12,50 incl. lunch.
Opgave voor 20 mei a.s. bij Linda Olthuis per e-mail info@debruil.nl of telefonisch na 16.00 uur op 0573-491646.
Trekker dient minimaal WA verzekerd te zijn.