Hanenfeest

Locatie Hanenfeest

Dit jaar zullen we het Hanenfeest weer houden in de weide achter Café Nijenhuis en op een stuk weide van de familie Berenschot. Op deze locatie kunnen wij net als in 2019 weer hopen op een geweldig weekend Hanenfeest.

Zaterdag 21 mei
Het programma van de zaterdagmiddag is weer gevuld voor jong en oud.

Kinderoptocht en volksspelen

We starten om 12.30 uur met de kinderoptocht. Deelnemers aan de optocht worden om 12.00 uur verwacht op het feestterrein.

Voor de winnaars zijn er leuke prijzen te winnen. Er zijn drie categorieën waarin je mee kunt doen:

  • eenlingen
  • duo’s
  • groepen (maximaal 6 kinderen per groep)

We hopen dat er veel kinderen meedoen zodat het een mooie optocht wordt.

Inschrijving voor het vogelgooien en/of vogelschieten start om 13.30 uur. Om 14.00 uur wordt het 1e schot gelost door de langstzittende koning van de Bruil en de voorzitter van de vereniging. Aansluitend zullen ook de dames en de (oudere) jeugd starten met het vogelgooien en klepelschieten. Ook de jaarlijkse jacht op de laatste stoel mag niet ontbreken bij de stoelendans.

Voor de kinderen is er deze middag volop vermaak. In de speelweide staat een enorm springkussen is er een suikerspin automaat en een touwtje trek attractie (met bij betaling).

Ook de vliegtuigjes zijn deze middag traditiegetrouw aanwezig.

Feestavond

Zaterdagavond zorgt de Niet te Stoppen Band voor een grandioos feest.

Deze Top2000 partyband, bestaande uit 5 oud muzikanten van onder andere showband de Daltons en Realtime, zullen er voor zorgen dat het weer volop genieten wordt in de feesttent.

Oftewel deze muzikanten zijn “NietTeStoppen”.

De tent is open vanaf 20.30 uur!

De entree voor leden is 10,00 euro en voor niet leden 12,50 euro.

Zondag 22 mei

Feestmiddag leden

Aangezien wij ons 75 jarig jubileum niet hebben kunnen vieren willen wij dit dunnetjes over doen.

Wij willen deze zondag voor al onze leden een barbecue organiseren met muzikale omlijsting van de Sleppers. Om er weer een gezellige zondag middag van te maken, is het thema Frühshoppen. De tent is open om 12.00 uur waarna de Sleppers om 13.00 uur zullen aftrappen. In de middag zal de buurtvereniging u een barbecue aanbieden op kosten van de vereniging om ons 75 jarige bestaan (alsnog) een beetje te vieren. We sluiten de avond rond 18.00 uur af. (Aansluitend zijn handjes voor het helpen opruimen natuurlijk zeer welkom).

In de speelweide staat een enorm springkussen is er een  suikerspin automaat en een touwtje trek attractie (met bij betaling).

Gratis entree opgave vereist