Over ons

Het bestuur bestaat, na de ledenvergadering van 2022, uit de volgende personen:

Aljoscha Broshuis Voorzitter
Linda Olthuis Penningmeester
Merijn Weenk Secretaris
Lammert Blikman Algemeen bestuurslid
Niels Lageschaar Algemeen bestuurslid
Max Proosdij Algemeen bestuurslid
Mariska Hulshof Algemeen bestuurslid

Correspondentieadres:

Beatrixlaan 6

7261 XX Ruurlo

KVK nummer: 40104910

Lid worden?

Door lid te worden van onze vereniging steunt u deze jaarlijks financieel. Het lidmaatschap kost € 10,00 per persoon per jaar. Kinderen van 0 t/m 12 jaar (basisschool) zijn gratis. Wanneer zij de basisschool verlaten wordt dit lidmaatschap automatisch omgezet naar een betaald lidmaatschap. Onze voorkeur gaat er naar uit om een automatische incasso aan ons af te geven. Het lidmaatschap wordt één keer per jaar door ons geïncasseerd.

Als lid wordt je door middel van een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle activiteiten die door ons georganiseerd worden. Bij nieuwe bewoners in onze buurtschap doen we vaak vrijblijvend een nieuwsbrief in de brievenbus om aan te geven dat er een actieve en leuke buurtvereniging is. Een aantal van onze activiteiten zijn gratis te bezoeken zoals bijvoorbeeld het eieren zoeken met Pasen. Er zijn echter ook activiteiten waar wel een eigen bijdrage wordt gevraagd maar dit wordt dan altijd in de nieuwsbrief vermeldt. Er wordt door onze vereniging bijna elke maand wel iets georganiseerd. Voor een overzicht van onze activiteiten verwijs ik u naar ons activiteitenoverzicht.

Wanneer u lid wilt worden kunt u het contactformulier op deze site invullen en verzenden. Vermeldt hierin bij uw bericht uw naam(-en), adres, postcode en geboortedata van alle personen die lid willen worden van onze vereniging. Onze secretaris neemt dan contact met u op.

Contactformulier lid worden